Trouwbeurzen 🎁

13-01-2024: Trouwbeurs Villa Kalkoven (Meppel)
09-03-2024: Trouwbeurs Bodelaeke (Giethoorn)

Leg de stemmen en verhalen van je bruiloft vast

Stel je voor: de mooiste dag van je leven, omringd door de mensen die je liefhebt. Wat als je hun stemmen, hun verhalen en hun emoties voor altijd kon vastleggen? Met De TrouwCast wordt dit mogelijk.

Leg de stemmen en verhalen van je bruiloft vast

Stel je voor: de mooiste dag van je leven, omringd door de mensen die je liefhebt. Wat als je hun stemmen, hun verhalen en hun emoties voor altijd kon vastleggen? Met De TrouwCast wordt dit mogelijk.

beautiful-bouquet-wild-flowers-hands-bride

Stel je een zachte zomeravond voor, waar de zonsondergang een gouden gloed over het landgoed werpt...

Op je speciale dag ben je omringd door dierbaren, elk met hun eigen unieke verhalen en herinneringen over jou. 

Terwijl de dag vol zit met onvergetelijke momenten, vliegt de tijd voorbij. Maar stel je voor dat je de kans had om al die persoonlijke verhalen vast te leggen. 

De anekdotes van je grootmoeder over je kindertijd, de grappige verhalen van vrienden die alleen zij kennen, of de warme woorden van een oude kennis. 

Een unieke verzameling van stemmen en verhalen die de essentie van jou of jullie als paar vastleggen.

DE TROUWCAST ONTHULT PERSOONLIJKE VERHALEN OVER JULLIE, RECHTSTREEKS UIT HET HART VAN JOUW DIERBAREN.

beautiful-people-celebrating-wedding-beach

Voor de verloofde koppels die elk moment van hun speciale dag willen vastleggen.

Voor degenen die waarde hechten aan de stemmen en verhalen die vaak verloren gaan in de drukte van de dag.

De TrouwCast is een kans om de emoties, de liefde en de warmte van je bruiloft voor altijd vast te leggen.

Een audio en video gastenboek dat niet alleen de woorden vastlegt, maar ook de emoties en het gevoel van het moment.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke manier om je trouwdag te herinneren, een manier die je terugbrengt naar het gelach, de tranen en de liefdevolle woorden van je dierbaren, dan is De TrouwCast precies wat je zoekt.

Inclusief een vriendelijke en deskundige presentator die de perfecte vragen stelt aan jullie gasten.

Wat is de trouwcast?
Dit is wat je krijgt:

De investering?

€1499,- incl. btw

100% tevredenheidsgarantie

We zorgen ervoor dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat en garanderen hoogwaardige audio- en video-opnames.

5/5

De host was geweldig in het interviewen van onze gasten en wist precies de juiste vragen te stellen. Toen we de gemonteerde podcast en video ontvingen, waren we ontroerd. Het was alsof we onze bruiloft opnieuw beleefden. De toegevoegde muziek maakte het geheel nog magischer. We zijn zo dankbaar dat we deze blijvende herinnering hebben. TrouwCast is echt een must voor elk bruidspaar!”

- Linda & Jeroen, getrouwd op 12 juni 2023
unnamed-33

Jouw TrouwCast in 3 simpele stappen

Stap 1: Plan je kennismaking

Klik op de “Plan een gesprek” knop op onze pagina.Tijdens dit gesprek bespreken we al je wensen, verwachtingen en de vragen die onze professionele host zal stellen aan je gasten.

Stap 2: De Grote Dag

Onze professionele host komt naar je bruiloft en interviewt je gasten, terwijl ons team de video-opnames maakt. Geniet van je dag wetende dat TrouwCast elk speciaal moment vastlegt.

Stap 3: Ontvang jouw TrouwCast

Binnen enkele weken na je bruiloft ontvang je een kant-en-klare videopodcast, prachtig gemonteerd met muziek en alle speciale momenten. Beleef je bruiloft opnieuw, keer op keer, met je persoonlijke TrouwCast.

Heb je nog vragen?

Zodra je besluit om gebruik te maken van de TrouwCast, neem je contact met ons op. We plannen een kennismakingsgesprek om je wensen en verwachtingen te bespreken. Op de afgesproken dag komt onze host naar de locatie, neemt interviews af en legt alles vast. Jij hoeft je alleen maar te concentreren op genieten van je dag!

We maken gebruik van hoogwaardige opnameapparatuur om ervoor te zorgen dat zowel het geluid als de beelden van topkwaliteit zijn. Ons team van professionals zorgt ervoor dat elk detail helder en duidelijk wordt vastgelegd.

Jouw privacy is voor ons van het grootste belang. Alle opnames blijven jouw eigendom en worden nooit zonder jouw toestemming gedeeld of gebruikt voor andere doeleinden. We hebben strikte protocollen om de privacy en rechten van onze klanten te waarborgen. 
Lees meer in onze algemene voorwaarden.

In de basisprijs is inbegrepen: de opname, de host, opnameapparatuur, en basisbewerking. Extra diensten kunnen tegen een meerprijs worden toegevoegd. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Na de opnamedag streven we ernaar om binnen 3-4 weken een volledig bewerkte en gemonteerde TrouwCast aan je te leveren.

Ja, personalisering en nabewerking zijn mogelijk. Als je specifieke wensen of aanpassingen hebt, bespreken we die graag met je om ervoor te zorgen dat de TrouwCast perfect aan jouw wensen voldoet.

Als je om welke reden dan ook besluit te annuleren, vragen we je dit minimaal 30 dagen voor de opnamedatum te doen. Bij annuleringen binnen deze periode wordt een bepaald percentage van de kosten in rekening gebracht. Wat betreft retouren, omdat het een gepersonaliseerde dienst betreft, zijn retouren na oplevering niet mogelijk. Echter, we zullen ons uiterste best doen om eventuele problemen of zorgen die je hebt aan te pakken.

Maak jouw speciale dag onvergetelijk met De TrouwCast!

Leg elk lach, elk verhaal en elk moment vast. Plan nu je kennismaking en herbeleef je bruiloft keer op keer.

Even kennismaken

Tijdens een gratis kennismaking denken wij met je mee en bekijken we wat het beste bij jullie past.

Wij proberen binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Chat openen
Heb je vragen?
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?