Over ons

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een eigen (video)podcast te starten

Sander fotos meppel-04

Wie zijn wij?

Hey! 👋 Mijn naam is Sander Veldman. Ik heb jarenlange ervaring als muzikant en producer en ik was altijd op zoek naar de juiste combinatie van mijn technische kennis en het helpen van mensen. 

Toen ik vaker werd gevraagd voor podcasts van zzp’ers uit mijn netwerk, voelde ik diezelfde energie en enthousiasme als dat ik vroeger had bij het maken van muziek. 

Vanuit deze vraag ben ik Podcastopnemen.com gestart om (video) podcasts toegankelijk te maken voor zzp’ers op technisch en budgettair vlak.

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om EEN EIGEN (VIDEO) PODCAST te starten, ongeacht technische vaardigheden of budget 🎙️

Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele mensen die je kunnen helpen bij het opnemen en produceren van je (video) podcast. 

Wij zorgen ervoor dat de techniek altijd werkt, en denken graag mee over de inhoud en hoe je het online zet.

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Vraag een gratis kennismaking of proefsessie aan.

Hoe wij kunnen helpen

Podcast opnemen

Krijg een maand aan content met slechts één videopodcast van 60 minuten. Start jouw videopodcast met één druk op de knop in onze podcast studio of bij jou op locatie.

Op locatie

Een jaar aan content in één dag opnemen? Dat kan omdat wij uit een enkele podcastsessie meerdere korte video’s te knippen.

Gratis brainstormsessie

Twijfel je welk pakket bij jou past? Geen idee waarover je zou kunnen podcasten? Tijdens een gratis 30 minuten brainstormsessie denken wij met je mee en krijg je advies.

Wij proberen binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Chat openen
Heb je vragen?
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?