Reviews

Reviews & video testimonials van onze klanten

De ervaring van Cesar van der Linden

De ervaring van Marjoescha van Alphen

De ervaring van Bart Boting

De ervaring van NEXT WFM

De ervaring van Dennis Bastiaansen

De ervaring van Timo Hans

"We vergroten onze naamsbekendheid en stralen vertrouwen uit. Zo zijn er al klanten binnengehaald"

De begeleiding van Sander is zeer goed, neemt rustig de tijd voor jou als klant en ook zeker extra aandacht voor de gast in de podcast. Dat wordt als zeer prettig ervaren door de gasten. 

De opname is zeer professioneel qua apparatuur en resultaat. Hij denkt mee over wat het meest handig is, net dat stapje extra. 

Voor ons is het beeldmateriaal vanuit de shorts en de volledige videopodcast zeer waardevol, onze klanten worden hierdoor WattSlimmer. We vergroten onze naamsbekendheid en stralen vertrouwen uit. Zo zijn er al klanten binnengehaald d.m.v. het beluisteren van de podcast.

1552488932907
Stefan Bos

Mede-eigenaar Wattslimmer

"Wat een exposure genereert zo’n stukje film van 45 seconden!"

Twijfelen, twijfelen, twijfelen, waarom zou ik een podcast doen? Toch gedaan en zeker geen spijt van! Sander zorgt ervoor dat het gesprek natuurlijk verloopt, voorbereiden is nauwelijks nodig. Vervolgens een aantal fragmenten uitgezocht en toen werd het spannend…. wordt het wel bekeken, slaat het aan? Nou, wat een exposure genereert zo’n stukje film van 45 seconden! Dus, twijfel je nog, gewoon doen! Sander bedankt!

1672851072405 (1)
Gertjan Holterman

Eigenaar AT7T9 Werving & Selectie

"Sander stelt je gerust en dat geeft vertrouwen"

Ik wist dat ik wilde gaan videopodcasten, eenmaal aan tafel bij Sander leek het mij uitdagend en wist ik niet wat mijn doel was en waar het over moest gaan. Dankzij de begeleiding van Sander kwamen we al pratende tot een mooi doel ’top-of-mind’ zijn bij mijn doelgroep. Tijdens de opname kwam niet alleen mijn werk aan bod, maar ook mijn gezin en levenslessen. Die mix was voor mij perfect. Sander stelt je gerust en dat geeft vertrouwen, even dichtklappen of met je bek vol tanden staan is allemaal niet erg. Daardoor was het allemaal heel relaxed en zou ik elke ondernemer aanraden dit te doen. Ik heb straks content voor een jaar.

1686831015990
Sietske visser

Eigenaar Sieva Recruitment

"Het levert mij nu maandelijks heel veel zichtbaarheid op"

De podcast opname is nu al een groot succes. Ik word goed begeleid en de opnames zien er super professioneel uit. Het levert mij nu maandelijks heel veel zichtbaarheid op.

1707904170251
Cesar van der linden

Eigenaar Orange Career

"Alle sprekers voelden zich snel op hun gemak waardoor de gesprekken natuurlijk verliepen."

Het professioneel opnemen van de podcast onder begeleiding van Sander verliep soepel en was erg leuk om te doen. Alle sprekers voelden zich snel op hun gemak waardoor de gesprekken natuurlijk verliepen. Vooral de combinatie met camera maakt het uniek en erg interessant. Aanrader!

1694764544946
Renée Schieving

Eigenaar Remote Business Club

"Het team was vriendelijk en ondersteunend"

Ik ging voor het eerst een video-podcast opnemen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten bij het opnemen, maar zodra ik daar aankwam, voelde ik me meteen op mijn gemak en ontspannen. De studio was professioneel en goed uitgerust en het team was vriendelijk en ondersteunend, waardoor alles natuurlijk en efficiënt verliep. Ik zou podcastopnemen.com ook zeker aanbevelen aan mensen die net gaan starten met (video) podcasten.

1669283425449
Frank Schieving

Interim Recruiter @ Moore MTH

"Wat een fijn en duidelijk geluid!

Sander is heel fijn om mee te werken en denkt graag mee in mogelijkheden"

Inmiddels hebben wij twee podcasts opgenomen bij podcastopnemen.com en kunnen dit ieder bedrijf aanraden. Uit 1 podcast kun je zoveel waarde halen door het knippen van kleine stukjes. Video heeft veel meer bereik tegenwoordig dan afbeeldingen en met een podcast heb je enorm veel content. Geluidskwaliteit is daarbij enorm belangrijk en dat is het eerste wat opvalt als je de podcast voor het eerst bekijkt. Wat een fijn en duidelijk geluid!

Sander is heel fijn om mee te werken en denkt graag mee in mogelijkheden. Communicatielijntjes zijn kort. Tijdens de opname maakt hij zichzelf onzichtbaar zodat je niet afgeleid wordt. 

Van tevoren denk je dat een uur lang is. Nou, ik kan je vertellen, het voelt als een kwartier wanneer je eenmaal aan het praten bent. Het is verslavend leuk om te doen. Je hoeft echt geen ervaring te hebben.

Schermafbeelding 2024-03-20 142102342342
Karlijn Leemans

Eigenaar/CEO LifeAid™

"Als plus ontvang je ook nog shorts die het echt heel goed doen op je socials."

De podcast met Sander heeft me heel veel gebracht. Sander was zeer goed voorbereid. Door zijn vragen en stellingen was er een fijne dynamiek en flow in ons gesprek. Het resultaat is echt waanzinnig! De professionele studio, de hoge kwaliteit beelden en de manier waarop je deze van hem ontvangt zijn echt geweldig. De hele podcastopname is waardevol, maar als plus ontvang je ook nog shorts die het echt heel goed doen op je socials. Ik raad Sander en zijn studio écht iedereen aan!

1707495574525
Marjoescha van Alphen- Hendriksen

Trainer & Mentor bij Mbol.nl

"Ik was dan ook blij verrast door het resultaat en kon zelfs 3 kwartier naar mijzelf kijken én luisteren."

Via Instagram zag dat mijn recruitment collega een podcaststudio was begonnen. Even een berichtje gestuurd (want was net toevallig in Nederland) de afspraak was geregeld. Nog niet eerder heb ik een podcast opgenomen in combinatie met beeld, maar ik ken Sander en zou mij daar ook zeker op m’n gemak voelen. Lekker laagdrempelig en als Drenthenaren onder elkaar. De podcastaflevering begon direct met een goede vraag, waarna het ijs voor mij was gebroken. Lekker vertellen en Sander weet een uitstekende setting te creëren. Volgens mij is dat ook precies waar een podcast voor bedoeld is. Goede sfeer, op je gemak voelen en dan lekker vrijuit praten over allerlei onderwerpen. Sander weet het enthousiasme ook goed vast te houden en de afdeling was voor mij in no-time voorbij.
Afsluiten met een druk op de spatiebalk en de aflevering wordt ergens anders in het land gemonteerd. Hoe tof! Ik was dan ook blij verrast door het resultaat en kon het zelfs veroorloven om 3 kwartier naar mijzelf te kijken én te luisteren. Dit is voor mij dus niet eenmalig en ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Thanks Sander voor het overlopen van deze drempel!

1642416492252
Jimmy Arends

Eigenaar Leefinkortebroek.nl

"Je vergeet totaal dat er iets wordt “opgenomen” en ik heb veel plezier beleefd aan het gesprek."

Het gehele proces was supermakkelijk en ontzettend leuk om te doen. Ik hoefde helemaal geen script of onderwerpen uit te werken, ik kon gewoon aangeven aan Sander waar ik over wilde praten. Door zijn relaxte houding raakten we meteen in een gesprek en het voelde heel natuurlijk aan. Je vergeet totaal dat er iets wordt “opgenomen” en ik heb veel plezier beleefd aan het gesprek (en interview) zelf.

222222
Carolien vermeulen

Eigenaar Eminence

"Daardoor lijkt het alsof je in een gesprek zit en voel je de camera’s vrijwel niet."

De eerste keer een video podcast opnemen is echt super spannend. (Sander, Kevin en Stijn van) podcast studio Meppel (geven/geeft) je direct een relaxt gevoel door hun manier van benaderen en vraagstelling. Daarnaast zit je in een fijne studio met professionele apparatuur die helemaal ‘zen’ is ingericht. Daardoor lijkt het alsof je in een gesprek zit en voel je de camera’s vrijwel niet. Zij maken podcasten toegankelijk, en voor een schappelijke prijs heb je direct voor een jaar content. Ik nam de podcast voor mijn cursus salarisonderhandelingen in een handomdraai op! Wel zo makkelijk in een toch al druk leven als ondernemer.

1636466039196
Hannie Derlagen

Eigenaar Victus

"Omdat hij een veilige omgeving kan creëren waarin ik kan delen wat nodig is voor mij te delen."

Sander is goed in wat hij doet. Dat maakt het voor mij omdat hij een veilige omgeving kan creëren waarin ik kan delen wat nodig is voor mij te delen. Naast de kwaliteit waarmee hij zijn podcasts oplevert, is dit voor mij een van de basis voorwaarden om deel te nemen aan een podcast.

Concreet: ik zie in mijn statistieken dat ik er niet veel mensen buiten mijn netwerk mee bereik maar dat de engagement binnen mijn netwerk wel hoog is. Ik denk dus dat het vooral voor verbondenheid op mijn socials zorgt en niet zozeer voor een uitbreiding van mijn netwerk, maar dat is dus maar de vraag 🙂 Statistieken vertellen maar zoveel.

1713168109338
Tamara rood

Eigenaar tamararood.nl

"Zeer professionele en tegelijkertijd laagdrempelige setting"

Een podcast opnemen voor de allereerste keer! Sander van podcastopnemen.com heeft een zeer professionele en tegelijkertijd laag drempelige setting waarin hij mij heel snel op m’n gemak liet voelen. Met heldere basisinstructies wist hij mij in een comfort state-of-mind te brengen en had ik na enkele seconden alleen nog maar aandacht voor mijn tafelgenoot i.p.v. alle microfoons en camera’s. Wanneer je van plan bent om jouw bedrijf, product of service via podcasts te gaan promoten, dan kan ik Sander en podcastopnemen.com van harte aanbevelen.”
1642768596520
Pieter Luijken

Eigenaar We Got You Marketing

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Heb je interesse in het opnemen van een video podcast of een pakket, maar wil je eerst meer informatie of even samen brainstormen? Plan dan jouw 15 minuten kennismaking.
Chat openen
Heb je vragen?
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?